Cybercrime is criminaliteit met ICT als middel én doelwit. U hoeft geen computer of internetaansluiting te hebben om er slachtoffer van te worden. Zo bevatten de meeste telefoons en bankpassen computerchips, die kunnen worden gemanipuleerd door cybercriminelen.
Een cybercrime verzekering beschermd u tegen de financiële gevolgen van internetcriminaliteit waarmee u geconfronteerd kunt worden.

In deze nieuwe markt aan verzekeringen verandert er jaarlijks veel in de komst van nieuwe aanbieders en wijzigingen ion premie en voorwaarden.
Wij zijn op de hoogte van de actuele ontwikkelingen bij verzekeraars om u te kunnen helpen in het zoeken naar de voor u meest passende verzekeraar.

Aan de hand van de door aangeleverde informatie (wensen en ingevuld inventarisatieformulier) kunnen wij onze zoektocht aanvangen. Voor de verzekeraars die een offerte willen afgeven geldt de SBI code van uw uittreksel van de Kamer van Koophandel als vertrekpunt / uitgangspunten.

Het is van groot belang om de werkzaamheden van uw onderneming in kaart te brengen om de risico’s goed zichtbaar te krijgen zodat de juiste verzekeraar de voor u van belang zijnde risico’s wil verzekeren.Wij zijn u graag van dienst om u hierbij te helpen.

Hoe veilig is jouw bedrijf?

Deze online scan vertelt het je in een paar minuten. We komen snel tot de kern.